شنبه 10 خرداد 1404
تاریخ : يکشنبه 1 مهر 1403
کد 3474

توسط فرماندار شهرستان آذرشهر در افتتاحیه اولین و بزرگترین همایش شو سواره کشوری ممقان عنوان شد؛

ورزش از عوامل اصلی انسجام و نشاط اجتماعی است.

ظهر جمعه ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، محمودیان فرماندار شهرستان آذرشهر در افتتاحیه اولین و بزرگترین همایش شو سواره کشوری ممقان، طی سخنان کوتاهی با تبریک آغاز ولایت و امامت حضرت مهدی (عج) و گرامیداشت پیشاپیش هفته وحدت و دفاع مقدس، از ورزش به عنوان یکی از عوامل اصلی انسجام و نشاط اجتماعی نام برد و با اشاره به همت ارزشمند اهالی فهیم بخش ممقان در حرکت های جمعی، بر استفاده بیش از پیش از این ظرفیت در توسعه همه جانبه بالاخص در عرصه ورزش شد.


فرماندار و رئیس کارگروه ورزش و جوانان شهرستان آذرشهر گفت: اهتمام در توسعه ورزش، موجب کاهش آسیب های اجتماعی است.

اللهیارپور رئیس ورزش و جوانان شهرستان آذرشهر نیز ضمن خیرمقدم گویی به ارائه گزارش اجمالی از همایش مذکور پرداخت و گفت: مسابقات مذکور با حضور ۷۰ سوار کار از ۶ استان کشور برگزار می شود.

افتتاحیه اولین و بزرگترین همایش شو سواره کاری ممقان که با حضور محمودیان فرماندار شهرستان آذرشهر، حاج آقا انصاری امام جمعه و پورباقر بخشدار ممقان، علی پور معاون توسعه منابع اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی، جمعی از مسئولین شهرستان آذرشهر و بخش ممقان در پیست سوارکاری ممقان با تجلیل از شورای اسلامی و شهرداری ممقان به عنوان حامیان برنامه های ورزشی و خیرین عرصه ورزش بخش ممقان همراه بود
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 1 مهر 1403
  • توسط کاربر روابط عمومی آذرشهر